Βιολογική Co. τεχνολογίας Doublewin, ΕΠΕ.
             Επαγγελματική υπηρεσία παράδοσης 丨 ποιοτικών προϊόντων 丨 ασφαλής

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Προϊόνταπεπτίδια ορμονών αύξησης

Συμπληρώματα Bodybuilding υγείας Tesamorelin 2mg/Vail Petides για την ικανότητα

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Doublewin Biological Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Doublewin Biological Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Η Glad για να κάνει επιχειρήσεις με σας, η σκόνη σας είναι πολύ φρέσκια, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα, πρόκειται να χτίσουμε ένα σταθερό coopertion με σας.

—— SL Woolford

Πολύ γρήγορη παράδοση. σας ευχαριστούμε bro, και, οι πελάτες μου πολύ ικανοποιούν, ποιότητα ακόμα και υψηλή από άλλο προμηθευτή, κατάπληξη! Πίσω στο u σύντομα

—— Michael Edw

Τα προϊόντα σας τελειοποιούν, αρχίζω να κάνω τις περισσότερες διαταγές και pls να μου δίνω την καλύτερη τιμή σας πάλι

—— Trujillo Tucson

Συμπληρώματα Bodybuilding υγείας Tesamorelin 2mg/Vail Petides για την ικανότητα

Health Bodybuilding Supplements Tesamorelin 2mg / Vail Petides For Fitness
Health Bodybuilding Supplements Tesamorelin 2mg / Vail Petides For Fitness Health Bodybuilding Supplements Tesamorelin 2mg / Vail Petides For Fitness Health Bodybuilding Supplements Tesamorelin 2mg / Vail Petides For Fitness

Μεγάλες Εικόνας :  Συμπληρώματα Bodybuilding υγείας Tesamorelin 2mg/Vail Petides για την ικανότητα Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Tesamorelin
Πιστοποίηση: ISO 9000,SGS
Αριθμό μοντέλου: Tesamorelin
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1kit
Τιμή: Consult me! Daisy-doublewin@outlook.com
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ασφαλής συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: Στο dasy χρόνο 2
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 1000kits κάθε μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Tesamorelin Άλλο όνομα: Tesamorelin
Αγνότητα: 99% MF: C221H366N72O67S
Βαθμός: Βαθμός ιατρικής Προδιαγραφή: 2mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση
Πλήρης φωτισμός: πεπτίδια ορμονών αύξησης που, ανθρώπινα συμπληρώματα ορμονών αύξησης

 

Εκχύσιμο πεπτίδιο Tesamorelin 2mg Bodybuilding CAS 218949-48-5 Tesamorelin

 

Περιγραφή:


Το Tesamorelin είναι ένα συνθετικό πεπτίδιο που αποτελείται από και τα 44 αμινοξέα του hGRF με την προσθήκη μιας όξινης ομάδας δια-3-Hexenoic και μιας συνθετικής μορφής που χρησιμοποιείται στην επεξεργασία HIV-συνδεμένου lipodystrophy.
Το Tesamorelin έχει αποδειχθεί για να μειώσει lipodystrophy στα HIV-μολυσμένα άτομα. Το Lipodystrophy είναι ένας όρος που προκαλεί τις αλλαγές στην τοποθέτηση του λίπους σωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της σπατάλης και της παχιάς συσσώρευσης, και αλλάζει στο μεταβολισμό.


Το Tesamorelin, (στο παρελθόν γνωστό ως TH9507), είναι ένας τύπος πεπτιδίου αποκαλούμενος παράγοντα ορμόνη-απελευθέρωσης αύξησης (GHRF). GHRF αναγκάζει την ορμόνη αύξησης για να δημιουργηθεί και να διαδοθεί στο σώμα, το οποίο βοηθά να αυξήσει το μεταβολισμό, να μειώσει το λίπος κοιλιών, να βελτιώσει τη μορφή σωμάτων, και τη χρήση της ενέργειας.


Το Tesamorelin (στο παρελθόν γνωστό ως TH9507) είναι ένας συνθετικός παράγοντας ορμόνη-απελευθέρωσης αύξησης που υποκινεί το βλεννογόνο αδένα στον εγκέφαλο για να εκκρίνει την ορμόνη αύξησης αυτή η έμμεση προσέγγιση εμφανίζεται να διατηρεί το σταθερότερο, φυσικό επίπεδο, όπως cjc-1295 DAC. Οι κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι το tesamorelin μειώνει σημαντικά το κοιλιακό λίπος με λιγότερες παρενέργειες από την ανθρώπινη ορμόνη αύξησης η ίδια, αν και το κοιλιακό λίπος μπορεί να επιστρέψει αφότου διακόπτεται το Tesamorlein (ανάλογα με το άτομο). Το Tesamorelin έχει αποδειχθεί για να μειώσει lipodystrophy στα HIV-μολυσμένα άτομα καθώς επίσης και μειώνοντας ομοίως το κοιλιακό λίπος στα μη-HIV-μολυσμένα άτομα.


Αυτό το φάρμακο είναι ένα συνθετικό GHRF. Υποκινεί την παραγωγή των ορμονών αύξησης με τη δέσμευση στους δέκτες στα προηγούμενα βλεννογόνα κύτταρα. Αυτές οι ορμόνες αύξησης έχουν επιπτώσεις στη μορφή μεταβολισμού και σωμάτων. Παχιά συσσώρευση στόχων Tesamorelin στην κοιλιακή περιοχή συγκεκριμένα. Δεδομένου ότι αυτό το φάρμακο απελευθερώνει τις ορμόνες αύξησης, οι ασθενείς με τον ενεργό καρκίνο δεν πρέπει να το πάρουν.

 

 

Χρήση
Το Tesamorelin είναι ένα σταθεροποιημένο ανάλογο του παράγοντα ορμόνη-απελευθέρωσης αύξησης (GRF) που προκαλεί την ορμόνη αύξησης (GH) κατά τρόπο συγκεκριμένο και φυσιολογικό. Μέχρι σήμερα, οι κλινικές μελέτες προτείνουν ότι Tesamorelin μειώνει το σπλαγχνικό λίπος στους HIV-μολυσμένους ασθενείς με την κοιλιακή lipo-υπερτροφία καθώς επίσης και μειώνοντας το κοιλιακό λίπος σε όλα τα άτομα που μελετώνται.

Ένα πεπτίδιο που αυξάνει την απελευθέρωση ορμονών αύξησης βελτίωσε διάφορα μέτρα της γνωστικής λειτουργίας στα γνωστικά κανονικά και απαλά εξασθενισμένα παλαιότερα άτομα σε μια ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενη δοκιμή, ένας ερευνητής είπε εδώ. Τα αποτελέσματα στις τυποποιημένες δοκιμές της εκτελεστικής λειτουργίας και της λεκτικής μνήμης ήταν σημαντικά υψηλότερα στους συμμετέχοντες δεδομένου του tesamorelin (Egrifta), ένα συνθετικό ανάλογο της ορμόνης αύξησης απελευθερώνοντας την ορμόνη (GHRH), σε μια δοκιμή 20 εβδομάδων, σύμφωνα με τη Laura Δ. Baker, PHD. Οι συμμετέχοντες που παίρνουν το φάρμακο στη δοκιμή 78 ατόμων εξέθεσαν επίσης τη μεγαλύτερη υποκειμενική βελτίωση στη γνώση σχετικά με την ομάδα ψευδοφαρμάκου.

Στις ζωικές μελέτες, η διοίκηση GHRH βελτίωσε τα biomarkers της λειτουργίας εγκεφάλου καθώς επίσης και της απόδοσης στις δοκιμές γνώσης. Και μια κλινική δοκιμή του 2006 με GHRH βρήκε τις μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις στις γνωστικές βαθμολογίες του τεστ στους υγιείς παλαιότερους ενηλίκους. Στην τρέχουσα μελέτη, που χρηματοδοτήθηκε από το εθνικό ίδρυμα στη γήρανση, οι 41 γνωστικά κανονικοί ενήλικοι και 37 με την ήπια γνωστική εξασθένιση τυχαιοποιήθηκαν στο ψευδοφάρμακο ή το tesamorelin σε 1 mg/ime'ra υποδόρια.

Σημάνετε η ηλικία ότι συμμετεχόντων ήταν 66 έως 70 μεταξύ των τεσσάρων ομάδων. Τα αποτελέσματα στη μίνι-διανοητική κρατική εξέταση υπολόγισαν κατά μέσο όρο 29 για τους κανονικούς συμμετέχοντες και 28 για εκείνους με τα ήπια impairments. Οι κανονικοί και εξασθενισμένοι συμμετέχοντες διέφεραν περισσότερο στη βασική γραμμή σε μια δοκιμή της ανάκλησης ιστορίας, με τα μέσα αποτελέσματα 54 και 44, αντίστοιχα. Το Tesamorelin εμφανίστηκε να έχει μια προστατευτική επίδραση σχετικά με το ψευδοφάρμακο μεταξύ των γνωστικά εξασθενισμένων ασθενών σε αυτό το μέτρο. Στην τελική αξιολόγηση, τα αποτελέσματα μειώθηκαν ένας μέσος όρος πέντε σημείων με το ψευδοφάρμακο, ενώ εκείνοι που διορίστηκαν στο tesamorelin είχαν μια μέση πτώση λιγότερο από ενός σημείου.

Το Tesamorelin έχει αποδειχθεί για να μειώσει lipodystrophy στα HIV-μολυσμένα άτομα. Το Lipodystrophy είναι ένας όρος που προκαλεί τις αλλαγές στην τοποθέτηση του λίπους σωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της σπατάλης και της παχιάς συσσώρευσης, και αλλάζει στο μεταβολισμό. Παρόμοιος με Tesamorelin είναι Sermorelin, το οποίο μπορεί να ληφθεί με ghrp-6 είναι κλινικές δοκιμές. Τα άτομα με lipodystrophy μπορούν να αναπτύξουν το υπερβολικό λίπος κυρίως γύρω από το συκώτι, το στομάχι, και άλλα κοιλιακά όργανα (σπλαγχνικό λίπος σωμάτων).

Συμπληρώματα Bodybuilding υγείας Tesamorelin 2mg/Vail Petides για την ικανότητα 0

 

Κατάλογος πεπτιδίων:

 

Όνομα Προδιαγραφή
MGF 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
MGF ΓΟΜΦΩΝ 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Cjc-1295 με DAC 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Cjc-1295 χωρίς DAC 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
PT-141 10mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
ΑΜ-1 10mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
ΑΜ-2 10mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Ghrp-2 5mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Ghrp-2 10mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Ghrp-6 5mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Ghrp-6 10mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Ipamorelin 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Hexarelin 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Sermorelin 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Oxytocin 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
TB500 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
pentadecapeptide BPC 157 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
HGH 176-191 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Triptorelin 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Tesamorelin 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Gonadorelin 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Gonadorelin 10mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
DSIP 2mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Selank 5mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
ACE 031 1mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
FOLLISTATIN 315 1mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Gdf-8 1mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
FOLLISTATIN 344 1mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο
Epitalon 10mg/vials, 10 φιαλίδια/κιβώτιο

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
1 υψηλός - ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:
1) Πρότυπα: Επιχειρηματικά πρότυπα
2) Και το Purity≥98%
3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορούμε να παρέχουμε σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα την τιμή εργοστασίων.
2 γρήγορη και ασφαλής παράδοση:
1) Το δέμα μπορεί να σταλεί σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή. Αριθμός καταδίωξης διαθέσιμος
2) Εξασφαλίστε και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφορών για την επιλογή σας.
3) Ποσοστό ≥99% περασμάτων τελωνείου
4) Έχουμε τον πράκτορά μας/remailer/διανομέας που μπορεί να μας βοηθήσει να στείλουμε τα προϊόντα μας πολύ γρήγορα και ασφαλή, και έχουμε το απόθεμα μέσα εκεί για τη μεταφορά.
3 έχουμε τους πελάτες σε όλο τον κόσμο:
1) Η επαγγελματική υπηρεσία και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, το επαρκές απόθεμα και η γρήγορη παράδοση συναντούν την επιθυμία τους.
2) Η αγορά ανατροφοδοτεί και τα αγαθά ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθούν, η συνανμένος απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.
3) Υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, πρώτης τάξεως κέρδος υπηρεσιών η εμπιστοσύνη και έπαινος από τους πελάτες.

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να αισθανθείτε ελεύθεροι να με έρθετε σε επαφή με:
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Το Daisy-doublewin@outlook.com
Whatsapp: +8617507260306
Skype: Daisy1995

Στοιχεία επικοινωνίας
Doublewin Biological Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Daisy

Τηλ.:: +8617507260306

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς